Sabtu, 2 Februari 2013

Happy and Sad

 Assalamulaikum, korang apa khabar ? sue kat sini sihat dan seronok sebab semalam wasted time dengan kawan kawan. Seronok memang tak terkata dari pagi sampai petang kita orang jalan jalan.Main game, jalan jalan kat ekspo, pergi Tutti Frutti , banyak lagi lahh. Rasa hilang sikit stress yang ada kat otak nie.Tapi dalam suka ada duka, sue nak mintak maaf dekat kawan sue."Aku tak berniat pun nak tinggalkan korang, dan aku tak sangka benda nie terjadi.lagi pun korang tak confirm betul betul.btw, kita semua salah. i no that. Aku, Tasha, Laila,Isma nak mintak maaf dekat korang sebab tinggalkan korang : Saadah, Hanim, Jiha. i'm sorry about That. Thanks you. i love you all.